М'яка лялька-пупс Lilliputiens 20 см, 9 міс.+

Цвет:
680.00
579.00 грн.
в наличии Служба доставки:
Отправка:
Умови оплати та доставки
Відкрийте для себе Lilliputiens - стимулюючі, красиві і абсолютно безпечні іграшки з чудовими деталями, які порадують не тільки дітей, але навіть вас!

М’яка лялька-пупс Хлоя від бельгійської марки Lilliputiens- ідеальний супутник для вашої дитини - для прогулянок, розповідання історій, читання, сну або заспокоювання! Пупса можна переодягнути і покласти спати.
Лялечка пошита ідеально, з увагою до кожної деталі, з різнокольорових візерунчастих матеріалів різноманітних фактур. Вона абсолютно безпечна для дитини.

М’який пупс Хлоя має двостороннє боді з капюшоном. Очі та обличчя ляльки вишиті, а м’яке біляве волосся зачесане в два кумедні хвостики. При русі лялька м'яко брязкає.
В комплекті з пупсом двостороння ковдра-пеленатор, а також двосторонній кошик-ліжечко із зручними для переноски ручками. Пупс ідеально пасує в якості подарука!

Розміри виробу: 22 х 15 х 10 см.

Безпечно для діток 0+

Рекомендований вік: 9 місяців +

Матеріали: поліестер, бавовна.

Не втрачає якостей після машинного прання в делікатному режимі при температурі 30°C.

Безпека та якість: EN71, CE, ASTM, ISO 9001.


Lilliputiens - це бельгійський бренд, заснований у 1995 році. Творчий колектив бренду складається в основному з матерів, які вміють знайти найкращі відповіді на потреби дітей і чудово знають, чого очікує дітинка від іграшки на кожному етапі її розвитку! Саме тому продукція Lilliputiens – це завжди набагато більше, ніж те, що ми помічаємо з першого погляду! Кожна іграшка має приховані функції, сюрпризи, пробуджує цікавість та заохочує до нових відкриттів!
Вироблені з м’яких матеріалів, дивовижно барвисті та винятково якісні!
Ідея бренду: через незвичайні іграшки допомогти батькам у вихованні творчої та щирої дитинки!

Lilliputiens – це світ, повний маленьких чудес.!
20 см, 9 міс.+
Отправка
Возраст 9 міс. +
Страна Бельгія
Наличие в наличии
86063
Категория
Бренд Lilliputiens

Отзывы

Написать отзыв