Біговел 3 роки + Puky LR XL Classic Retro Green 4067

Цвет: green
9136.00
8679.00 грн.
в наличии Служба доставки:
Отправка:
Умови оплати та доставки

З цим товаром також купують

Ремень для переноски велобега
Puky Ремень для переноски Puky TG (TG/9417)
560.00 грн

Стильний Puky LR XL Classic Retro Green 4067 - це найбільший сучасний біговел з професійними пневматичними шинами 12,5” для дітей від 3 років.

Вся продукція PUKY® (Пукі) виготовляється виключно в Німеччині з 1949 року, чим забезпечується її гарантовано висока якість. Дизайн та ергономіка продумані до дрібниць, тому дитині найлегше кататися саме на Puky!

ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ
Біговел Puky LR XL має красивий класичний дизайн, професійні пневматичні шини 12,5”, та збільшену відстань від сидіння до керма. Кермо та сидіння регулюються по висоті на 8 см, для безпеки долонь дитини - високоякісні рукоятки керма із захисною окантовкою та спеціальна подушечка на кермі. Сидіння м'яке, максимально ергономічне.

Англійські кулькові вальниці у вісях коліс та керма гарантують плавний та рівний хід. А посилені пневматичні шини 12,5” зі спортивним протектором задовільнять навіть найдосвідченіших гонщиків.

Рама біговелу з безпечним низьким розташуванням платформи покрита ударостійким порошковим покриттям. В комплекті підніжка для паркування.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- на зріст дитини від 95 до 130 см;
- вага: 5,5 кг (в коробці 6,6 кг);
- регульована висота сидіння 40 - 48,5 см;
- регульована висота керма 54-63 см;
- пневматичні колеса 12"х2,25'' на кулькових вальницях;
- кошик на кермі;
- безпечні ручки на кермі;
- "AirBag" на кермі (протиударна подушечка);
- підставка для паркування;
- зручна підніжка на рамі;
- розміри біговелу: 94х12х55 см;

Розроблено та виготовлено в Німеччині.
Розширена гарантія 5 років при активації після покупки;
- для збірки знадобиться ключ шестигранний №5. В подальшому для регулювання рукоятки гальма на кермі може знадобитися ключ шестигранний №4. В комплект поставки ключі не входять.

Зверніть увагу! У шин Puky ніпель DV (Dunlop Valve), для накачування стандартним автомобільною або ж велопомпою може знадобитися адаптер AV/DV. Радимо придбати легку ручну помпу Puky HP-25 9473 з вбудованим адаптером AV/DV.

Важливо! Починаючи з жовтня 2016 року поставляється без ковпачків для ніпелів у відповідності до нових Європейських стандартів (EN71-1).
Зверніть увагу! Розширена гарантія дійсна лише після реєстрації продукту. Деталі про реєстрацію розширеної гарантії прописані в гарантійному талоні, який ви отримаєте разом із товарним чеком.

Без гарантійного талона поставка запчастин неможлива.
RZ Дитячі велосипеди
448
Колір Зелений
Отправка
Популярный товар Нет
Возраст
Страна Німеччина
Наличие в наличии
Категория
Бренд Puky

Отзывы

Написать отзыв

Інна
11.06.2020
Чудовий біговел, мала з ним не розлучається. Такий дівчачий-дівчачий і дуууже стильовий! Я дуже -дуже задоволена покупкою!