Біговел з амортизацією на зріст 95 - 125 см. Puky LR Ride SPLASH Yellow 4088

Цвет: yellow
7590.00 грн.
в наличии Служба доставки:
Отправка:
24 годин. Передоплата перед відправкою.
Умови оплати та доставки

З цим товаром також купують

Підніжка
Puky FS для біговела LR Ride 9609
590.00 грн

Лімітована версія 2020 !!!
Біговел Puky LR Ride SPLASH – преміальний легкий алюмінієвий біговел для дітей від 3 років з професійнимивисокоякісним амортизатором! Він ідеально підходить для професійних занять на біговелі.

ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ:

Біговел Puky LR Ride Br виготовлений з алюмінію в професійному спортивному стилі, має мінімальну вагу для біговелу. Найважлива особливість біговелів Puky - кермовий стакан на кулькових підшипниках. В моделі Puky LR Ride SPLASH все досконало: ідеальна вага, збалансована відстань від сидіння до керма, ергономічне спортивное сидіння з ручкою для підтримки, алюмінієві ободи. Підвіска заднього колеса з одним шарніром та високоякісним амортизатором з еластоміру дозволить вашій дитині гонитися навіть по бездоріжжю. Еластомір розташований під центром рівноваги біговелу та має достатньо обширну площу для рівномірного стиснення при посилених навантаженнях. Еластомір помірно жорсткий, що виключає прогинання біговелу під час їзди. Регулювання керма відбувається за допомогою набору кілець. На кермі високоякісні гріпси із захисною окантовкою. Кермова колонка Aheadset с протиударним захистом. Рама біговелу вкрита ударостійким порошковим покриттям.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- на зріст від 95 до 125 см;
- максимальне навантаження - 25 кг;
- вага біговелу: 4,1 кг (в коробці 5,5 кг);
- регульована висота сидіння 38 - 46,5 см;
- регульована висота керма 49,5 - 51,5 см;
- алюмінієва рама з амортизацією заднього колеса, алюмінієва вилка, алюмінієві ободи;
- спеціальне сидіння з ручкою для тренування;
- 12,5'' пневматичні шини (Impac);
- ідеальна для спини дитини підвіска заднього колеса з одним шарніром та високоякісним амортизатором з еластоміру помякшує нерівності під час їзди;
- кермова колонка Aheadset із протиударним захистом;
- гріпси із захисною окантовкою;
- розмір біговелу: 88 × 16 × 58 см;

Розроблено та виготовлено в Німеччині.
Розширена гарантія 5 років при активації після покупки;
- для збірки знадобиться ключ шестигранний №5. В подальшому для регулювання рукоятки гальма на кермі може знадобитися ключ шестигранний №4. В комплект поставки ключі не входять.

Зверніть увагу! У шин Puky ніпель DV (Dunlop Valve), для накачування стандартним автомобільною або ж велопомпою може знадобитися адаптер AV/DV. Радимо придбати легку ручну помпу Puky HP-25 9473 з вбудованим адаптером AV/DV.

Важливо! Починаючи з жовтня 2016 року поставляється без ковпачків для ніпелів у відповідності до нових Європейських стандартів (EN71-1).
Зверніть увагу! Розширена гарантія дійсна лише після реєстрації продукту. Деталі про реєстрацію розширеної гарантії прописані в гарантійному талоні, який ви отримаєте разом із товарним чеком. Стандартна гарантія на продукт, яку ви отримуєте під час покупки, становить 2 роки.

Без гарантійного талона поставка запчастин неможлива.
RZ Дитячі велосипеди
953
Колір Золотий
Отправка 24 годин. Передоплата перед відправкою.
Возраст
Страна Німеччина
Наличие в наличии
Категория
Бренд Puky

Отзывы

Написать отзыв