Велосипед від 5 років Puky CYKE 18 ALU Racing Blue 4405

Цвет:
18895.00 грн.
в наличии Служба доставки:
Отправка:
Умови оплати та доставки

Продумані до дрібниць велосипеди PUKY® виготовляються виключно в Німеччині з 1949 року, чим гарантовано їх традиційно високу якість!

 

НАЙЛЕГШИЙ двоколісний дитячий велосипед на 18-дюйсових колесах PUKY CYKE 18 ALU [пукі сайк 18 алю] прийшла на заміну легендарних Puky ZLX 18 ALU , які випускалися аж до 2020 року. Оновлений та вдосконалений дизайн під сучасні вимоги та запити дітей 21 століття, але все так само залишається найбезпечнішим велосипедом на кожен день, для діток від п'яти 5+ роки. Зовнішній формфактор даної моделі велосипеда нагадує зменшену копію велосипеда для дорослих, виконаного у більш стриманих кольорах та мінімалізмі, що відрізняє його від велосипедів PUKY YOUKE 18 і підходить більше для дітей, які проявляють бажання здаватися насправді більш дорослішими, з чим батьки також повинні миритися, адже дитина - це маленька людина і потрібно вміти дослухатися і чути їхні бажання. А в сучасному ритмі життя і діти теж інколи виглядають і хочуть бути більш серйозніші.

 

ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ

Рама PUKY CYKE виготовлена залюмінію, завдяки чому велосипед надзвичайно динамічний. Можливість доукомплектування додатковими страхувальними колесиками PUKY ST ZL [9425]. Рама пофарбована за допомогою порошкової технології, що гарантує стійкість до негативного впливу сонячних променів, вологи та механічних пошкоджень. Колеса, вилка, рульовий стакан та педалі велосипеду містять високоякісні підшипники, що гарантує відмінну керованість, легкий хід, легке та швидке навчання. Ми не рекомендуємо використовувати страхувальні колеса, оскільки велосипеди ПУКІ настільки легкі, що дитина може навчитися їздити самостійно за 1-2 прогулянки. За бажанням страхувальні колеса Puky ST ZL 9625 можна придбати окремо. У двоколісного велосипеду PUKY CYKE 18 ALU колеса діаметром 18’’ з високоякісними пневматичними шинами та середнім протектором, що дозволяє гамселити на велосипеді бездоріжжям. Колеса закриті бризговиками Німецькі конструктори особливу увагу приділяють безпеці. В комплект Puky для безпечної їзди Також велосипед укомплектований підставкою для паркування. До велосипеду Puky нічого не потрібно докупляти окремо, оскільки кожен велосипед максимально обладнаний.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

- на зріст від 110 см до 130 см, довжину ноги від 48-56 см;

- регулювання положення сидіння 50-58 см;

- вага: 7,9кг;

- матеріал рами: алюміній;

- пневматичні колеса 18'';

- колеса, рульова колонка та педалі на підшипниках;

- низька посадка;

- підставка для паркування;

- регульоване ручне гальмо переднього колеса;

- заднє гальмо ножне.

 

Комплект Puky для безпечної їзди:

- захист ланцюга;

- передній та задній світловідбивачі;

- Air Bag (подушечка безпеки) на кермі;

- дзвіночок;

- ручки (гріпси) із захисною окантовкою;

Максимальне навантаження 60 кг.

RZ Дитячі велосипеди
2743
Колір Синій
Возраст 5 років +
Наличие в наличии
4405
Бренд Puky

Отзывы

Написать отзыв