Квадрокоптер DJI Mini SE Fly More Combo (дрон)

Цвет:
18999.00 грн.
в наличии Служба доставки:
Отправка:
24 годин
Умови оплати та доставки

Квадрокоптер (дрон) DJI Mini SE важить менше ніж 249 грамів - майже такий же легкий, як середній смартфон. Це робить його виключно портативним і відносить його до найнижчої та найбезпечнішої вагової категорії дронів, що може звільнити його від деяких правил у багатьох країнах.

Додаток DJI Fly пропонує простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача, що дозволяє створювати кінематографічні кадри всього кількома натисканнями. Воно також включає Flight Tutorial - функцію, яка допоможе вам швидко і безпечно почати роботу з DJI Mini SE.

DJI Mini SE підтримує 12MP аерофотозйомку та 2.7K Quad HD відео. 3-осьова моторизована карданна куля забезпечує чудову стабільність камери і гарантує чіткі, надгладкі кадри.

Спеціальний пульт дистанційного керування підтримує HD-відео. Знімні стики управління можна легко зберігати всередині пульта додаткової портативності.

Вага DJI Mini SE дозволяє йому залишатися у повітрі довше, ніж аналогічні споживчі FlyCams на ринку. Насолоджуйтеся до 30 хвилин польоту, коли акумулятор повністю заряджений.

Уповільнення швидкості польоту та рухів DJI Mini SE для додаткового рівня точності та стабільності. Цей режим особливо корисний під час польотів у вузьких або складних просторах.

В комплекті чохол для зберігання.

RZ Квадрокоптери
Колір Білий
Отправка 24 годин
Наличие в наличии
Бренд DJI

Отзывы

Написать отзыв